dissabte, 26 de maig del 2007

El Petit princep

Avui estava pensant en quin llibre podria recomanar als meus alumnes per aquest estiu. Aquest any estan fent 2CS i el proper curs ja aniran a l'institut, així que de deures, no els en manaré, però si algunes recomanacions de lectures, repàs...M'ha vingut al cap el llibre de Saint-Exupery El petit princep. Crec que podran gaudir amb la lectura d'aquest magnific llibre i també els obrirà nous horitzons, els farà pensar: "Heus aquí el meu secret. És molt senzill: només hi veiem bé amb el cor. Tot el que és essencial és invisible als ulls."

Per començar a fer boca:




4 comentaris:

ARACELI RUBI ha dit...

carme em sembla que els hi estas fent als teus alumnes un regal magnific en recomanar la lectura del petit princep;per mi ha estat un llibre de "tauleta de nit";
tot el que és essencial, no es pot veure amb els ulls.....un pensament que els pot ajudar molt al llarc de les seves vides...., és essencial no perdre.la de vista.
fes que hi reflexionin - araceli -

Carme Cubells Larrosa ha dit...

gràcies Araceli, estic d'acord amb tu.

Sàlvia ha dit...

Carme, no sé si has llegit "L'escola buida", de Tahar ben Jelloun (editorial La Magrana i en RBA en castellà). Es llig en un moment i és força reflexiu. Malgrat la seua aparença de faula infantil és un llibre per a totes les edats. El motor al voltant del que gira tot el llibre i el seu argument és "l'educació", a més parla del Tercer Món i l'explotació infantil. Molt bo.

Una abraçada des del blog de Poesia Infantil i Juvenil

Carme Cubells Larrosa ha dit...

Salvia, gràcies per la teva recomanació. No l'he llegit, però segur que aquest estiu ho faré. ja et diré alguna cosa.